Sista dagen på stranden

Nu har vi njutit nästan en vecka av det lättjefulla livet på stranden i Palolem. I morse var vi trötta och väntade med yogan tills sen eftermiddag. Har precis kommit tillbaka till vår hydda efter en timme på mattorna vid Cozy Noog, den lilla udden i norr där strand och flod möts. Vi var ett dussin västerlänningar som gjorde övningar i skymningen under palmer och en liggande månskära. Vår lärare tände rökelse medan vi övad andning. Skönt!

Nu är det snart dags för avskedsmiddag här på Cuba, i kväll får det bli fisk från grillen! Vi har mest ätit vegetariskt men de har fin fisk som fångas av lokala fiskare i vattnen här utanför.bläckfisken såg också väldigt fin ut, när vi gick förbi o kollade alldeles nyss.
Imorgon drar vi vidare till provinsens huvudstad, Panjim, där vi ska bo på det anrika Panjim Inn, och utforska omgivningarna.
image

Det här inlägget postades i Indien 2014. Bokmärk permalänken.