Mumbai, India

Äntligen Indien!
Nästan 20 timmar försenade har vi nu landat i Mumbai. Flighten från London blev ytterligare nästan två timmar försenad, men sen har det gått bra. Det var redan skymning över London när vi lyfte och natten låg tät över Europa och Ostasien. Vi flög ganska rakt österut först, över Brussel, Frankfurt och Prag. Sen vred vi mot sydost, ner över Irak och Persiska viken. Inte mycket att se i mörkret, förrän vi gick ner över Mumbai. Nu väntar vi på besked om den vidare färden till Goa och hoppas att vi slipper vänta så länge. Vi har ju inte sovit så mycket eller gott inatt.

Lite senare, kl 10:10 lokal tid. Nu har vi köat för Immigration, för att hämta ut bagage, för att checka in bagage, för att komma med buss t inrikesterminalen, för säkerhetskontroller. Och irrat omkring och försökt hitta representanter för vårt flygbolag, Jet Airways, som lovat oss ”late refreshment”. Tydligen har vi tagit oss igenom fel säkerhetskontroll och sitter nu i en behaglig lounge tillsammans med ett skotskt par från vårt plan. Flyget till Goa går inte förrän 14:30, så det blir en dryg väntan. Resan till Goa är därmed ca 26 timmar försenad. Jet Airways står inte högt i kurs…

image

2 kommentarer till Mumbai, India

 1. Maria & Kristofer skriver:

  Ja vilken strapats att ta sig över hav och land, tänk när man färdades i veckor med båt och kameler! Hoppas ni hittar något att roa er med på Bombays flygplats. Snart är ni bland palmer och sörplar saften ur en kokosnöt med sand mellan tårna och en färsk ananas på ett fat. Njut av resan!

 2. Dag skriver:

  Hej

  Hoppas ni kommit fram till Goa och har fått ett bra hotel. Brukar ta någon dag innan kroppen ställt om.
  Här är det lite kallare men vi saknar både snö och is. Nyårsafton ska vi fira i vår stora fina jordkällare.
  Ha det fint!
  Dag

Kommentera