Lite om mig

Jag föddes i Oslo en torsdag om hösten. Min far var präst och min mor hans största stöd. Jag fick namn efter min farfar, Lars Midbøe. Efter halvtannat år flyttade vi till grannlandet i öster, till Tångsäter i Närke. Familjen utökades med lillebror och två systrar. När den yngsta föddes hade vi redan flyttat till västra Värmland, nära gränsen till det kära ursprungslandet. Många flyttar blev det innan far landade som kyrkoherde i Brunskog – och jag flyttade hemifrån för gott.

Nu, långt senare bor jag med Gunilla i vårt hus i Arvika, med två vuxna barn i Karlstad respektive Stockholm.  Där jobbade jag under veckorna i tio år och tillhörde alltså pendlarsamfundet; de vars liv går på räls. Jag älskar tåg men gråter över järnvägens förfall.

Sedan årskiftet 2016-17 är jag pensionär, men från februari timanställd seniorkonsult på C.A.G. Mawell och fortsätter där att jobba med eHälsa. Dessutom har jag kvar några uppdrag hos SKL och är dessutom engagerad i Svensk förening för Medicinsk Informatik och Svensk förening för Narrativ Medicin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera