Heathrow

image

För att komma österut måste vi först resa västerut. Planet fr Arlanda var 30 min försenat vid start, men vi har gott om tid på Heathrow, där vi nu sitter och väntar på Terminal 4 tillsammans med en massa andra resenärer på väg till Afrika och Indien. Vi har klarat den första större prövningen (för mig): Taxfree. Inte min bästa gren, men nu är deoderanterna inhandlade. Sen åt vi medhavd matsäck: var sitt kokt ägg, morots- och gurkbitar samt torkat ren-, älg- och hjortkött. Läckert! På flyget räknar vi med att få en utsökt indisk måltid, innan vi faller i dvala över Främre Orienten.

3 kommentarer till Heathrow

 1. Inger Strand skriver:

  Hej!
  Roligt och intressant att kunna följa er på resan. Vi väntar redan med spänning på nästa rapport. Ha det så bra och GOTT NYTT ÅR. Kram Inger

  • Lars skriver:

   Kul att ni hänger med oss! Just nu är vi lite trötta efter en lång flight från London till Mombai (Bombay) och drygt 20 timmars försening. Och det dröjer ytterligare ca 6 timmar innan vi är framme… Men egentligen går det ingen nöd på oss. Ha det gott, hoppas ni får ett fint Nytt År!

 2. Maria & Kristofer skriver:

  Fint att veta att ni stärkta av skandinaviskt protein tagit er över hav o land. Snart är ni bland palmer och kanske sörplar saft ur en kokosnöt och äter färsk ananas, njut av resan och sand mellan tårna!

Kommentera