Till Indien 2013-14

28 december 2013
När svenska vintern är som mörkast är det gott att dra mot söder, mot öster, mot ljuset, mot värmen. Det gör vi snart! På lördag em lättar vi från Arlanda, flyger först mot London Heathrow, där vi efter 4 timmar kliver ombord på Jet Airways flight mot Mumbai och senare Goa.
Jag har tänkt skriva små korta ”rapporter” från vår resa och lägg upp på den här sajten. Kolla i menyn ovan, under Till Indien 2013-14, för länkar till dessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi avslutade julfirandet den 26 december, Annandag Jul, med fika vid Sydudden på Bergs klätt, med utsikt mot Älgå kyrka i eftermiddagens motljus.image

Fredagen 27/12 bjöd på gråmulet väder med vind och regnskurar. Jag tog morgontåget från Arvika till Stockholm för att hämta ut min jobbdator som fått nytt batteri. På tåget hade jag sällskap med en trevlig optiker och cineast som firat jul på Hammarö och nu var på hemväg till Sundsvall. Han tipsade om en bra brittisk film om Indien, Hotell Marigold, som hade premiär 2012.

Gunilla och Maria tog ett senare tåg och kom till Stockholm strax efter åtta.

4 kommentarer till Till Indien 2013-14

 1. Lina o Embla skriver:

  Mysigt att följa er på resan tycker vi!

  Kram L o E

  • Lars skriver:

   Ja, det är kul att ni hänger med! Just ätit en god frukost här i London. Kl 12 hämtas vi av en buss, planet t Mumbai beräknas avgå kl 15 lokal tid, så förhoppningsvis är vi i Goa imorgon fm.
   Ha det gott!

 2. Åke Nilsson skriver:

  Blir intressant att följa er på en spånnande resa.

 3. Åke Nilsson skriver:

  Spännande resa menar jag 🙂

Kommentera