Godmorgon, sommar!

Hälsa är viktigt! Därför springer jag 2,4 km nästan varje morgon jag är i Björkhagen. Det går lätt nu när skog och mark grönskar och rådjuren betar på ängen, med buskarna fulla av fågelsång.

En och annan mänska är också ute vid sextiden  – men det är inte många! Och det är lite märkligt att mötas så där i skogen, småspringande mot ett okänt mål. Idag mötte jag en ung man i träningsdräkt, med ogenomträngliga solglasögon och öronen proppade av digitalt ljud. Han stirrar sammanbitet rakt fram. Jag sökte hans blick men den var otillgänglig bakom speglande glas. Inte hälsade vi! I Stockholm hälsar man ju knappast på en okänd.

Men sen mötte jag en kvinna med två små hundar. Och hon hälsade! Djuren kanske gör oss mera mänskliga, ger oss hälsa! Att inte hälsa är ju o-hälsa!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.