Välkommen till Lars Midbøes webbplats!

Det här är min egen webbplats där jag tänker publicera texter och bilder som jag vill dela med andra, såväl kända som okända. Tanken är att platsen ska växa och utvecklas vartefter lusten infinner sig, anden vill och kroppen lyder. Jag tänker ta upp olika ämnen som intresserar mig:

  • vandringar i naturen, längs pilgrimsleder och i mitt inre
  • resor i när och fjärran
  • litteratur som är skön: romaner, dikter, pjäser
  • konst som berör mig
  • tankar om Gud och det gudomliga
  • eHälsa

Jag tar tacksamt emot synpunkter, invändningar och genmälen!

Ha det gott!

Lars

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Välkommen till Lars Midbøes webbplats!

  1. Janne skriver:

    Lagt upp platsen som favorit. Skall bli spännande att höra lite från resan..

Kommentarer inaktiverade.